Борисов за починалото дете: Снимано е как се държат секретарките в болниците, потресен съм

Доналд Туск ще бъде твърд председател, точно какъвто ни трябва в този момент. Той е лидер на партия, бил е премиер, познава Балканите, познава Централна и Източна Европа. Жозеф Дол го обичам като баща като брат, той е изключителен човек, но мисля, че Доналд ще бъде по-твърд. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който е в Хърватия за конгреса на ЕНП. На него партията ще избере своя нов председател.

"51 млн. за българските пенсионери за пореден път, за Коледа. Направили сме така, че да си ги вземат за празниците", каза още Борисов.

Това е близо половин милиард лева извън покачването на пенсиите, извън това, че сме вдигнали минималната пенсия. Не бива да се подценяват тези неща, защото държавата е работила много, приходните агенции са работили много, битката с контрабандата е дала резултат, за да имаме бюджет на излишък, най-ниския външен дълг и да си позволяваме тези плащания. В рамките на 4 години двойно повишаваме заплатите”, подчерта той. „Днес следователите са влезли, иззели са записи, разпитали са родителите, разпитали са свидетели. 

Родителите са снимали в какво състояние е детето, снимали са как се държат секретарките на шефовете на болници. Просто съм потресен. Затова са ми и толкова резки решенията”, добави той.блиц

Banner 468 x 60 px