Destiny

Спас Гърневски за БСП: Партия, която е избила българската интелигенция, е смешно да говори за репресии

Партия, която 50 години е репресирала българския народ и е избила българската интелигенция, е смешно да говори за репресии. Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в предаването „Плюс-минус“ по Нова телевизия по повод думите на Корнелия Нинова, че има представители на БСП в страната, които са репресирани от властта.

Гърневски се изказа остро и за т.нар. „градска десница“. „На тези избори не просто паднаха маските, те бяха разсъблечени“, коментира депутатът и добави, че те са се опитали да направят структури тип ОФ с „ултрачервеното острие“ Мая Манолова. Истинските десни смятат, че партиите, които са в Европейската народна партия – ГЕРБ, СДС и ДСБ са техните представители, коментира Спас Гърневски.

Той обвини „градската десница“ и за протестите срещу избора на Иван Гешев, които определи като изкуствено подклаждани. Според Гърневски именно дейността на Гешев срещу организираната престъпност и корупцията е причината за отпадането на европейския мониторинг на България по темата правосъдие.

Banner 468 x 60 px