Destiny

Иван Стоянов се ангажира с откриването на нови пенсионерски клубове в кварталите „Гладно поле“ и „Изгрев“

На среща с възрастни хора кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов се ангажира с откриването на пенсионерски клуб в квартал „Гладно поле“, за да могат по-приятно и ползотворно да прекарват свободното си време близо до домовете. 

Пенсионерският клуб „Каменица“, който носи името на красивия едноименен парк, засега е единствения в района. Многобройните му членове се радват на активен пълноценен  живот, разполагат с добра материална база, която ще продължи да се обогатява, предстои и разширение на помещението. 

„Такива условия искам да създам и за пенсионерите в другите квартали на района, защото хората от златната възраст освен уважение, заслужават и повече внимание“, заяви Иван Стоянов. Пенсионерите приветстваха идеята му, а той ги увери, че и техният нов клуб ще бъде сред привлекателна паркова среда с удобни места за отдих.

Нов пенсионерски клуб кандидат-кметът предвижда да се открие и на ул. „Лотос“ в квартал „Изгрев“. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Banner 468 x 60 px