Destiny

Реновиране на Дондуковата градина предвижда кандидатът за кмет на „Централен“ Георги Титюков

Разделили сме район “Централен” на 15 микрорайона, като има общи проблеми, които трябва да се решат, но има и специфични, които са само за конкретния микрорайон. 

Кандидатът за кмет на район “Централен” Георги Титюков от “Кауза Пловдив” има готовност веднага да започне работа по тях.

„Най-старият обществен парк в Пловдив – Дондуковата градина, която е паметник на българската градинско–паркова култура, ще бъде реновиран, като ще бъдат изградени и две нови детски площадки“, коментира Титюков.

Предвижда се обновяване на градините на пл. „Цар Самуил”, на кръстовището между булевардите „Руски” и „Шести септември” и до ГХГ „Св. Св. Кирил и Методий” (Хуманитарната гимназия).

Преасфалтиране и изграждане на нови тротоари ще има по улиците “Димитър Цончев”, „Юрий Венелин”, „Ангел Кънчев” и „Елизер Калев”.  

Всички паважни улици заедно с прилежащите им тротоари ще бъдат ремонтирани – „Висла”, Хан Кубрат”, „Йоаким Груев”, „Бетовен”, „Петаков”, „4-ти януари”, „Федерик Ж. Кюри”. 

Нова настилка ще има и пред Дома на младоженците. 

За да се разрешават навреме всички възникнали проблеми в съответните микрорайони, ще бъдат избирани по трима представители за членове на бъдещия Граждански съвет, който ще провежда веднъж в месеца работни срещи с кмета на района.

Коалиция „КАУЗА ПЛОВДИВ“ е с номер 13 в бюлетината за кмет, кметове на райони и общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Banner 468 x 60 px