Новият сезон на „Ергенът“ вече чука на вратата, а колкото повече наближава риалити формата, толкова по-сериозен става интереса към новите дами, които ще се състезават за сърцето на Евгени Генчев.

Общо 25 участнички ще се впрегнат в люта битка за вниманието на новия най-желан тв ерген, а като видите някои от тях, ще си дадете сметка какви колоритни ситуации предстоят.

Вече станаха ясни лицата на повечето от претендентките, а някои от тях се оказаха разпознаваеми за някои фенове на предаването. Една от тях е Айлин Бобева, модел, инфлуенсър и медалистка от световно първенство по Шотокан Карате До.

banner

Не по-малко любопитна е и поп фолк певицата Джия, чието истинско име е Гергана Анчева. Тя все още не е широко популярна, но пък вече дава заявка за ударно представяне в един от най-гледаните романтични формати.

Любопитно е и дали Ваня Щерева ще се появи на старта на шоуто, каквито слухове все още упорито се тиражират в публичното пространство./show.blitz.bg

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space