Destiny

Официално издигнаха Славчо Атанасов за кандидат за кмет на Пловдив, ето какво обеща той

Славчо Атанасов бе издигнат днес официално за кмет на Пловдив от НФСБ и ВМРО- БНД.

"Това е една от най- популярните личности на Пловдив. Един от най- дейните хора в парламентарната група на Обединени патриоти. Една от най- разпознаваемите личности в Пловдив. Затова издигаме Славчо Атанасов за кандидат за кмет на втория по големина град в България". Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

"Имахме тежката задача да дадем доверието си на Славчо Атанасов. От 26 години сме заедно и смятам, че това ще е образец за патриотично обединение". Това каза зам.- председателят на ВМРО Искрен Веселинов.

"Благодаря за номинацията на двете патриотични организации. За мен е чест да приема, защото смятам, че трябва да сменим модела и философията на управление на Пловдив. Трябва да върнем гражданиете в управлението. Както кметът, така и районните кметове трябва да приемат гражданите всеки ден. Всяко решение трябва да бъде обсъждано с гилдиите. Всяка една голяма обществена поръчка трябва да минава през становище на прокуратурата", заяви Атанасов.

Той очерта и най- важните приоритети:

 Открито управление, смяна на модела на управление, пълна ревизия на управлението на Иван Тотев, пълна прозрачност на обществените поръчки, повече зеленина в града, увеличаване на правомощията на районните кметове, напълно завършване на Модър - Царевец, изграждане на връзката между Тракия и район Южен, запазване на Бетонния мост и необходимите корекции по него, пробив под Водната палата, 6 нови детски градини, пълна ревизия на ЕСК, работа със всички гилдии, съкращаване на общинската администрация.

"Само ако сме напълно обединени можем да постигнем победа в Пловдив. Имаме много сериозни шансове. Категорично казвам, че с ВМРО ще имаме обща листа и кандидати за кметове на районите, които ще бъдат сериозни лица", каза Атанасов.

Искрен Веселинов пък обяви, че снощи в 18:00 часа е имал среща между ВМРО и НФСБ, на която е приета програмата за управление на Пловдив

Banner 468 x 60 px