Destiny
ВМРО

Румен Радев: Много е важно България да не остава без политическа опозиция

бнр пловдив бнр пловдив

Много е важно България да не остава без политическа опозиция. Това ще бъде пагубно за нашата демокрация. Това каза в село Труд президентът Румен Радев по повод на оттеглената днес оставка на Корнелия Нинова на конгреса на БСП.

Румен Радев каза, че няма информация за конгреса на БСП от днес, защото празвува заедно с хората на село Труд Петдесетница и 150 години на местната църква "Света Троица". Той допълни, че очаква България да има еднна, сплотена политическа опозиция, защото не може да има власт без коректив. Аз не се меся в работата на нито една партия, заключи Радев.

За нашия народ сигурният брод към нашата идентичност винаги е съществувал и това е вярата. Убеден съм, че подкрепата на БПЦ има традиции и днес те са силни. Това каза президентът Румен Радев в село Труд, където пристигна за юбилейното тържество по случай 150 годишнината на храма „Света Троица“. 

Отстояването на нашата вяра изисква духовна сила. Всеки храм има духовен мир, аз съм не за първи път в този храм. Познавам отец Кирил от времето, когато бях в авиобазата. 

Президентът честити празника на хората от Труд. 

Banner 468 x 60 px