Административният ръководител на Софийската районна прокуратура Невена Зартова опроверга на брифинг твърденията на лидера на БСП за действията на служители на Главна дирекция „Охрана“.

Прокуратурата не е разпореждала каквито и да е действия на “Съдебна охрана” към Министерство на правосъдието. Въпросите за горното следва да бъдат отправени към служебния министър на правосъдието г-н Крум Зарков, заявяват от държавното обвинение.

За пореден път призоваваме политиците да не нарушават Конституцията и законите в страната, за спазването на които точно те трябва да дават пример на всички, заявяват от прокуратурата, предава Nova.

banner

“Политически манипулации, непочиващи на фактите и на българското законодателство, само задълбочават недоверието към държавата и институциите. И цената отново, ще повторим, плащат не политиците, а хората”, казват от Софийската районна прокуратура.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!