Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) приема ЦСКА (София) в повторение на финала от миналата година в Национална волейболна лига Демакс. Двубоят е на 4 ноември (петък) от 18:30 б.в. в зала Сила.

В първия кръг за новия сезон маричанки победиха Марица 2022 (Пловдив) с 3:0, а ЦСКА (София) победи също с 3:0 като домакин ДКС Варна (Варна).

През миналия сезон двата тима се срещнаха във финала на НВЛ и маричанки спечелиха титлата след 2:0 победи и за първи път в историята си Жълто-сините станаха шампионки в Пловдив пред публика.

banner

Клуба отново ще изненада феновете си за мача и всеки с билет за двубоя ще участва в томбола за общо 10 награди. Наградите ще бъдат пет волейболни топки с автографи на всички волейболистки на Марица и пет безплатни билета за първия домакински мач на пловдивчанки в Шампионската лига на 20 декември.

Томболата ще бъде изтеглена на два пъти – пет топки с автографи след първия гейм и пет билета след края на втория гейм.

Билетите за двубоя са на цена от 5 лева и ще бъдат продавани на касата в зала Сила.

Преди двубоя ще може да закупите и трите абонаментни карти за новия сезон – златна – даваща право на присъствие на всички домакински мачове на клуба в Шампионска лига, НВЛ и Купа България, сребърна за всички мачове в НВЛ и Купа България и бронзова само за редовния сезон в НВЛ. Интересът към златната карта е доста голям и клубът продаде сериозна бройка карти в първия двубой за сезона срещу Марица 2022 (Пловдив).

Марица ще направи и още един жест към феновете. Всички, които посетят мача ще могат да паркират на паркинга на залата на преференциални цени. Единствено трябва да кажете, че сте за двубоя и ще получите талонче при влизане.

Ела в зала Сила в петък и подкрепи шампиона на България!- призоваха от Марица.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!