Destiny

Каракачанов от Войводиново: Циганите в България станаха изключително нагли, търпимостта на обществото се изчерпа!

„Циганите в България станаха изключително нагли“, това заявивицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, който по спешност отиде в размирното Войводиново.

Вчера във Войводиново за малко не се стигна до извънредна ситуация след циганските погроми. За щастие не се стигна до втора Катуница.

„Търпимостта на българското общество се изчерпа“, отсече още вицепремиерът преди срещата си с кмета на село Войводиново, област Пловдив Димитър Тосков и кмета на Община Марица Димитър Иванов.

По думите му циганите у нас вчера били полицай, днес убивали и какво ли още не.

„Предстои операция на военнослужещия от 68-ма бригада Специални сили, който пострада при побой от цигани в село Войводиново“, поясни още Каракачанов.

Той добави, че е посетил военнослужещия в болница „Св. Пантелеймон“, където е настанен пострадалият. Операция ще му бъде направена утре. Той е със спукана скула и много кръвонасядания покрай очите. „Нападателите са го удряли предимно в главата“, каза още Каракачанов.

Той добави, че състоянието му е добро, има средна телесна повреда и може би ще бъде изписан след няколко дни. „Министерството на отбраната ще поеме всички разходи по лечението“, заяви още Каракачанов. С министър Красимир Каракачанов бе и командирът на 68-ма бригада Специални сили бригаден генерал Явор Матеев.блиц

Banner 468 x 60 px