Destiny

В навечерието на празниците МГЕРБ гостува на социален клуб в Пловдив

Младежката организация на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив посети Клуба на инвалида за социални контакти на сляпо-глухите и интеграция на хората с увреждания на коледното им тържество. По традиция Младежи ГЕРБ всяка година посещават хората с увреждания преди светлите Великденски празници, тази година благотворителната инициатива се реализира и преди Коледа.

Момчетата и момичетата от МГЕРБ зарадваха хората с коледни пакети, подготвени специално за всеки един от тях и пожелания за по-успешна и положителна 2019-та година.

Пожелаваме Ви весели празници, много топлина и уют в семействата. Не забравяйте, че в наше лице имате приятели, на които винаги може да разчитате, заяви Мирослав Тенев от ръководството на МГЕРБ Пловдив.

От Клуба на инвалида за социални контакти на сляпо-глухите и интеграция на хората с увреждания към Община Пловдив поздравиха младежите със следният благодарствен адрес: „Понякога собствената ни светлина угасва и бива разпалена от искрата на някой друг. Всеки от нас има причина да изпитва огромна благодарност към онези, които са ни върнали пламъка. Благодарим Ви за искрата!“

Banner 468 x 60 px