Destiny

Цветанов: Няма проблеми между мен и Борисов, БСП да са спокойни

24  часа 24 часа

На всички форуми, на които съм присъствал, се дискутират темите за Русия и Китай. Икономическият стокообмен между Китай и нас през 2016 година е милиард и шестотин. В момента пред ЕС предизвикателство е диалогът с Китай. Европа е най-атрактивният пазар, но ние искаме да запазим и нашита национални интереси. Ние не приехме позицията на БСП за държавни гаранции при АЕЦ "Белене". Това каза Цветан Цветанов в сутрешния блок на Би Ти Ви.

Искаме да имаме диалог и с Китай, и с целия свят. Виждам притеснението на БСП. Няма проблеми между мен и Борисов. Сутринта в 7.15 обсъждахме това, което се случва в момента. Тандемът Борисов-Цветанов-ГЕРБ работи. БСП правят кризисен пиар, защото вече не е тази партия, която беше преди една година. Жельо Бойчев ги напуска, за да прави бизнес, което показва, че средата в България е добра. Със Спас Панчев сме се виждали само в парламента, с него нямам индивидуални срещи, каза още той.

Всичко добро, което се случва, е успех на всички. Когато стане някакъв проблем, ГЕРБ е виновен. Оценката на Борисов беше много емоционална и е от наслагване на много неща. Относно коалиционното ни споразумение - няма разминавания за нещо, което сме подписали, допълни Цветанов.

Banner 468 x 60 px