Destiny

БСП внася втори вот на недоверие - заради безсилието на МВР

БСП ще иска вот на недоверие заради провала на кабинета в сферата на сигурността и по-конкретно - заради несправянето на МВР с престъпността. Социалистите обаче ще поискат оставката на кабинета сами, без да търсят подкрепа от друга парламентарна група. Това реши на съвместно заседание парламентарната група на "БСП България" заедно с Изпълнителното бюро на партията. Цялостната политика показва явно несправяне в тази сфера.

В България е опасно да се живее, а случващото се в сектор "Сигурност е посмешище, категоричен е Драгомир Стойнев. МВР не може да се справи, връщат се мутренските времена. Този вот трябва да бъде успешен, добави Стойнев. Толкова много са примерите в сектор "Сигурност" - дори последната случка с хеликоптера показва, че имаме големи проблеми в сферата на сигурността, каза той.

Подписите ще бъдат само на депутатите от БСП за България, този път социалистите внасят вота сами, а не като при първия вот, когато поискаха рамо от ДПС. Това ще е вторият вот на недоверие към кабинета Борисов 3.kanal3

Banner 468 x 60 px