Destiny

Борисов: Бисер Петков остава министър

"Необходими са около 300 милиона повече на година. Затова сутринта на Бисер Петков му казах да отиде на работа и да си продължава дейността", заяви премиерът Бойко Борисов за оставката на социалния министър.

"Една госпожа по Нова тв говори сутринта и се смееше и не знаеше какво казва", каза още той. "Оставям го да продължава да си изпълнява ангажиментите, да видим дали ще се продължи с палатковия лагер", допълни той. "Щом това е министърът, който им харесва, отхвърлям оставката. Оставям го министър. Ще продължават ли палатковите лагери да стоят?", запита премиерът.

"Не мога да разбера, аз видях тази жена - едната по БНТ каза "не знам защо сменят министърът, след като няма да има от утре палаткови лагери". Чудесно! Министърът остава. Връщаме една стъпка назад, възложил съм му днес да ги събере всичките, да види действително ли става въпрос за повече пари", каза още Борисов.

"Бисер Петков се справя добре, но факт е, че в тази сфера има палатков след палатков лагер - не мога да го гледам това. Не му давам срок, ще видим в следващите дни", добави той.

Banner 468 x 60 px