Destiny

Четири отбора участваха във футболен турнир на ПП ГЕРБ „Южен“

Отборът на „Сокол Коматево“ спечели купата във футболния турнир, организиран от структурата на ПП ГЕРБ в пловдивския район „Южен“. Наградата на победителите бе връчена от народния представител инж. Атанас Ташков, който също се включи в състезанието.

Футболният турнир се организира за втора поредна година от районната партийна организация в “Южен“ и се проведе на игрището в квартал „Коматево“ през уикенда. В надпреварата се включиха четири отбора. Втори се класира отборът на „Тигрите от Южен“, чиято награда бе връчена от най-успешния български рефер Атанас Узунов, който съдийстваше срещите. Отборът на ГЕРБ „Южен“ остана трети, а тимът на „Момчетата от Пловдив“ зае почетното четвърто място. Наградите бяха връчени от общинския съветник и ръководители на структурата ПП ГЕРБ в район „Южен“ Георги Василев. 

„Благодаря за добрата организация и за активното участие в турнира. Стремежът ни е да го превърнем в добра традиция, защото спортът обединява“, заяви народният представител от ПП ГЕРБ инж. Атанас Ташков. 

 

Banner 468 x 60 px