Destiny

Марешки пратил есемес на Слави Трифонов, водещият...

Политиката за мажоритарен вот е част от нашата предизборна програма и ще подкрепим законопроекта. Ще подкрепим всички точки от референдума. Днес ще покажа смс, който съм изпратил на Слави Трифонов с покана за среща, но той не ми отговаря. Това каза зам.-председателят на парламента и лидер на ВОЛЯ Веселин Марешки в ефира на bTV.

„Ще си дам имунитета. Аз имам най-голям интерес този пасквил да получиш. Когато имаш лъв насреща си се бориш, но когато имаш бацил - е по-трудно. Дела се водят за много хора в държавата. Аз и моите адвокати настоявахме това дело да върви максимално бързо, за да бъда оправдан. Искахме да не се губи време в процедури. Вчера излиза, че ние сме бавили делото. Заради тези хора още нямаме решение. Няма побой, има хора които търсят конфликт с известни хора, за да станат известни. Общинският съветник Костадин Костадинов преди години още търсеше конфликт с мен“, коментира той по повод делата, които се водят срещу него за побой. Марешки го нарочи за лъжец.

„Има тежък прокурорски чадър над тези хора. Те са строили незаконно в моя имот и има дело и осъдителна присъда“, добави Марешки. От думите му стана ясно още, че няма апартамент в София, но върви към придобивка. „Патерица на никой няма да бъдем“, закани се той.

Banner 468 x 60 px