Destiny

Обрат: Слави изригна и обяви, че влиза в политиката? Отправиха му изненадващо предложение

Водещият Слави Трифонов, който за пореден ден протестира на жълтите павета, проговори за влизане в парламента. Докато го питаха за саможертвата и кое би било подобно действие, Трифонов обяви, че влизането в парламента ще е саможертва за него.

"Мисля, че влизането в парламента ще е жертва. Ако трябва да влеза в парламента ще е саможертва", каза той. После обаче добави "Една птичка пролет не прави. Не може един човек да е спасител" По думите му той не е глупав и затова хората, които го смятат за спасител ще са разочаровани, пише Блиц.

"Затова тръгнахме да променяме правила, а не да сменяме личности", заяви Трифонов. Той коментира и идеята за връщането на наборната служба в армията.

"Правилно е българската армия да е професионална. Да не сме в Корея, Северна", каза той.

Докато вървяха въпросите към него, стана ясно и, че шоуменът е поканен на сватба от жена на име Галина Сандърс. "Между мен и нея ли, или само на нея. Благодаря, ако мога ще дойда", заяви Трифонов.

Що се отнася до това кога бизнес в България е бил най-добре, Трифонов заяви, че е по време на управлението на царя „Бизнесът трябва да е свободен, а не държавата да го подкрепя или спъва. Държавите, в които е свободен, са много добре икономически. По времето на царя имаше най-малко вмешателство“, категоричен бе той.

Banner 468 x 60 px