Атанас Узунов с благороден жест към Дома за стари хора „Свети Василий Велики“

Кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ Атанас Узунов изненада приятно обитателите на Дома за стари хора „Свети Василий Велики“. Поставеният под номер осем в листата на ГЕРБ за Пловдив-град подари на дома нова музикална уредба и два микрофона.

Атанас Узунов бе посрещнат с бурни аплодисменти от възрастните хора, които бяха изпълнили залата до краен предел. „Преди два месеца вие казахте, че имате нужда от музикална уредба, с която да озвучавате вашите събирания в столовата. Аз тогава ви обещах да ви помогна и тъй като винаги изпълнявам обещанията си, днес съм тук при вас. Вие сами можете да прецените какво постигна управлението на ГЕРБ през последните години, благодаря ви, че вярвате в нас“, обърна се към събралите се хора бившият топрефер на България.

Той ги зарадва и с още една новина – в края на март домът ще бъде посетен от двама специалисти – уши, нос, гърло и очен лекар, които ще прегледат абсолютно безплатно всички желаещи. Това ще стане със съдействието на доктор Аргир Аргиров, който вече е поел ангажимент да осигури тези профилактични прегледи.

Атанас Узунов обяви още, че в скоро време ще има още приятни изненади за хората от Дом „Свети Василий Велики“. ПП ГЕРБ участва под номер 11 на предстоящите предсрочни парламентарни избори, които ще се проведат на 26-ти март.

Banner 468 x 60 px