Destiny

Томислав Дончев напомни какво трябва да се случи, за да забогатее България

„Единственият вариант хората да стават богати е икономиката да расте“, заяви вицепремиерът в кабинета „Борисов 2“ и кандидат за депутат от ГЕРБ Томислав Дончев, предаде novini.bg.

Той напомни, че няма държава, в която хората да са заможни в следствие на преразпределението на малкото изкарани пари.

„Растежът трябва да се насърчава и ние знае как става това. Затова България е на едно от първите места по растеж в Европа. Той може да бъде не 3,5%, а два пъти по-висок. И за тази цел трябва да се ограничи бюрокрацията, трябва да се създават нови индустриални зони. Но най – важното като дългосрочна инвестиция е образованието. Затова тази сфера е основен акцент и приоритет на ГЕРБ. И тази мярка няма да дава радост и усмивки след една седмица, тя ще дава ефект след 20 години“, каза Дончев.

„Държащите на себе си и на хората политически сили имат смелостта да лансират такива решения“, добави той.

Парламентарната битка е национално състезание, напомни още кандидатът за депутат относно предстоящите парламентарни избори. „Големият пропуск, който изпускат повечето политици, големият грях е темата за дефицита на справедливост. Няма как хората да спазват законите, да си плащат данъците и да вярват в общото добро бъдеще, ако държавата не е в състояние да си изпълни най – базисната функция и да гарантира справедливостта. Справедливостта не може да дойде от самосебе си“, каза Дончев.

Томислав Дончев помоли българските граждани освен програмите и тезите на партиите, които участват в предизборната кампания за 44 – то Народно събрание, да гледат и физиономиите.

Banner 468 x 60 px