Борисов от Ловеч: Мантинелите изкривени, маркировки - няма. Защо Шишков не взима проба от строшена мантинела?

Същият цинизъм, който го е имало, има го и сега. Нищо не се е променило - от времето на Мирчо Спасов до Бойко Рашков. Ами лагерът край Ловеч по времето на комунизма. Там, където давиш хората и ги даваш да ги ядат прасетата, да го наричаш "Слънчев бряг"...

Една мъка имаше майка ми - как е загинал най-скъпият ѝ роднина, който е бил кмет. След дълги години намерих смъртния му акт и там беше записано, че е умрял от "червен вятър". Това е разликата в нашето и тяхното разбиране за хората, за морала. Това заяви пред актива на ГЕРБ в Ловеч Бойко Борисов, цитиран от novini.bg.

"Младото поколение не знае Мирчо Спасов, Кацамунски... Това трябва да е паметта ни. Защото методите и разбирането им да унижат са същите", каза още той.
Помните ли услужливи медии какви репортажи правихте с Кирил Петков и някаква електрическа кола. Две години по-късно защо не отивате да снимате ливадата със соларните паркове отгоре? Не отидохте да снимате и пълния язовир, който Кирчо източи, за да се снима, каза лидерът на ГЕРБ.

Нападнаха Росица Велкова, но тя ще бъде санкционирана, ако каже истината.

"Когато станах премиер Русе, София и Пловдив нямаха спортна зала. Спортната зала във Варна щеше да потъне, отпуснахме пари за пълен ремонт."

"Без бога нищо не можем да направим. Това, че оцеляхме тези две години, също е Божа работа. Силата е нашата слабост - прекалено сме силни, много хора ни имат доверие."

Мантинелите изкривени, маркировки - няма, осветление - няма. Защо Шишков не взима проба от някоя строшена мантинела?

Хората може да сравняват сами. Асен Василев казва, че българите живеели по-добре. Истина ли е? Не! Не ви ли обраха с по левче от всеки зареден литър гориво. Парите на българите отидоха в джоба на Путин и "Лукойл". Знаем за посещенията на Асен Василев в "Лукойл". Резултатът от тези срещи - обир за милиарди от джоба на българина, коментира Бойко Борисов.

"Армията на ГЕРБ - това сте вие! Знаещи и можещи млади хора. Нищо не може да замени опитът и знанията. Стотици исках да кача на сцената вчера в Пловдив, но щяхме да я счупим. Много е важно в една партия да има баланс - и млади, и възрастни, защото това я прави стабилна и в същото време я подмладява", подчерта той.

"За трудно - много е трудно... България беше давана за пример за нулева миграция. В ковид кризата светът не знаеше какво се прави. А ние успяхме да прекараме България да мине по възможно най-лекия начин. И затова категорично няма да подкрепя никакви закони, които да обезглавят бизнеса. Защото това, което се предлага сега, да не забравяме, че Росица Велкова беше зам.-министър на Асен Василев и иска да му свърши черната работаq иска да обложи всеки бизнес, фирмичка, гаражче, фризьорски салон, кинкалерия - всичко с данък. Няколко милиарда искат да ви вземат още с този данък, за да му запълнят дупката. И какво излиза? Че уж са увеличили пенсиите, а инфлацията ги изяде. Сега искат да оберат фирмите - ще пострадат честните, белите фирми, тези, които влизат в икономиката и индустрията. Ние няма да го позволим това!", категорично заяви лидерът на ГЕРБ.

"Мога още много да ви говоря. За трудно, е трудно. Но аз с тези хора съм може би от малкото, които знаем как това да се случи. Но трябва да имаме много голяма подкрепа то вас. В противен случай ние пак ще теглим България напред, а те отзад ще дрънкат и говорят глупости. За това на 2 април - този път се агитира лесно. Като ги питате - искате ли пак да ви вземат по левче на литър, пак газът да ви струва 133 лева, искате ли инфлацията да ви изяде и другите спестявания? Да - не. Това трябва да им говорите."

"Знаем как, но ни трябва мощна подкрепа!", завърши Бойко Борисов.

Banner 468 x 60 px