Destiny

Никола Минчев, ПП: Още не е ясно кой ще е водач на листата в Пловдив, искаме повече от 4 мандата

Бившият председател на Народното събрание Никола Минчев и новият кординарор на Продължаваме промяната за Пловдив Александър Ракшиев говориха днес за предстоящите избори на 2 април.

"Продължаваме разговорите с Демократична България за съвместно явяване на изборите. Нямаме още постигнат консенсус и затова не можем да обявим и кои ще са вадачите на нашите листи. Да, аз искам отново да бъдат кандидат за народен представител от Пловдив. Свързан съм с Пловдив, жена ми е от тук.
На последните избори имахме трима депутати от ПП, а ДБ имаха един. Сега нашата цел е да почишим този резултат. Особено предвид факта, че в Пловдив ще има още един мандат.
Росен Костурков продължава да е основна част от нашата партия. Александър Ракшиев е новият ни кординатор за Пловдив. Няма да има големи промени в листите. Със сигурност нашата цел при общо явяване с ДБ е да сме първа политическа сила", заяви Никола Минчев.

"От октомври 2021 г. не работя в Нексо. Никога не съм отговарял за офиса в Пловдив, още повече фирмата не е имала офис тук. Самата фирма не е оперирала в България. Тук са работили само програмисти. Относно това дали ще влезем в коалиция някои формации в Пловдив - все още не е ясно. Тепърва преговаряме", коментира Ракшиев.

"Естествено като пловдивчанин искам стадионите на Ботев и Локомотив да се завършат. Не е прозрачен обаче начина, по който се строят.
Имали сме разговори с фенове на двата отбора, но няма да направим заигравка с тях, както направиха колегите от ГЕРБ", заяви Ракшиев.

Banner 468 x 60 px