Срещу мен няма повдигнато обвинение, нито съм бил задържан. Вчерашния ден мина по един нормален начин за мен, защото това се случва вече трети път. Полицаите искаха от мен съдействие, претърсване на общината и същевременно лично изземване на двата ми телефона и лични вещи на проверка от личния ми автомобил, както и компютъра. Аз така и не разбрах какво търсиха. Единствена цел е да се отвлече вниманието от това, което се случва в момента, убийство на полицай, това, което се случва на границата. Това е пиар акция на полицията срещу работещи кметове на ГЕРБ, за да отвлече вниманието от наболели въпроси и несправянето на полицията с тях.

Това каза кметът на Стамболийски Георги Мараджиев по Нова Тв.

Проверките няма нищо лошо, но обществена поръчка, която е пусната в община Стамболийски, е пусната и съобразена със ЗОП. Не са верни някакви твърдение за злоупотреба с евросредства, няма как да има злоупотребя с такава употреба поради простата причина че от 2016 година, включително и досега, община Стамболийски не е използвала нито един лев евросредства. Всичко, което се извършва на територията на общината, се извършва с отпуснати средства от правителството на Борисов и няма как аз по някакъв начин да злоупотребя с тях, допълни Мараджиев.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!