„Продължаваме Промяната“ (ПП) и „Демократична България“(ДБ) поискаха депутатите да получат на хартия доклада за второ четене в правна комисия на промените в Изборния кодек (ИК). За това настоя от парламентарната трибуна Надежда Йорданова (ДБ). Точката днес бе включена като втора в дневния ред на заседанието.

С оглед множеството предложения между първо и второ четене, да бъде раздаден докладът на хартия на депутатите, поиска тя.

Подкрепи я Мирослав Иванов от ПП, който също се обяви за хартиена разпечатка на доклада на правна комисия за второ четене на промените в ИК.

banner

Повечето от парламентарните сили поискаха промените да бъдат гледани в редовното време за заседание, т.е. без извънредни заседания, колкото са необходими, съобщи председателстващият парламента Йордан Цонев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space