Destiny

Кристиан Вигенин е водач на листата на БСП в 16 МИР – Пловдив за предстоящите парламентарни избори

Вчера, на свое заседание, Националният съвет на БСП определи Кристиан Вигенин за водач на листата на Българската социалистическа партия за 16 МИР - Пловдив. Също така той ще води и листата на социалистите в Ямбол.

Припомняме, че отново той беше начело на листата в града под тепетата и при последните парламентарни избори.
Представители на Градската организация на БСП участваха днес в консултациите за състава на РИК 16 (град Пловдив) при Областния управител. Пълномощници бяха председателят на Градския съвет на левицата Иван Петков и председателят на БСП – Район Централен - Николай Иванов. Представители на социалистите в комисията ще бъдат Минка Сърнешка и Антон Вътов.
През следващата седмица ще се проведе и първото заседание на Градския съвет на БСП – Пловдив, на което ще бъде избрано ръководство, предизборен щаб и ще бъдат определени датите на конференциите по райони за номинации на кандидати за народни представители, както и дата и час за Градска Конференция, която да подреди местата в листата след водача Кристиан Вигенин. Критериите и процедурите за издигане на кандидатите за народни представители в 48-то Народно събрание бяха приети на вчерашното заседание на Националния съвет на БСП.

Banner 468 x 60 px