Бойко Борисов: Служебното правителство дава отговори на нашите въпроси и те са хаос и катастрофа

Бойко Борисов: Служебното правителство дава отговори на нашите въпроси и те са хаос и катастрофа БТА

Продоволствена криза няма, продоволствената криза я създаде предишното правителство, каза на среща със земеделци в Исперих лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той призова напоителните системи да бъдат върнати в Плана за възстановяване. 

Бойко Борисов посочи, че контрабандата в момента е безконтролна. „Огромни пари натрупаха тези момчета и виждате, днес смениха шефа на Митниците. Всички наши твърдения и въпроси сега всеки ден служебното правителство дава отговори и те са хаос и катастрофа“, каза лидерът на ГЕРБ.

Той добави, че няколко служебни правителства на президента Румен Радев са „чегъртали“ ГЕРБ, а сега, по думите му, когато същият президент със същото служебно правителство им казва, че е хаос и катастрофа, почват да му се сърдят. Бойко Борисов бе категоричен, че най-малко ГЕРБ могат да бъдат заподозрени в някакви връзки с Румен Радев.

Той припомни, че уж незначителния според някои меморандум с "Джемкорп" се подписва в Гранитна зала, а договорите за танкерите с газ се крият, защото ще излезе истината, а именно, че е в пъти по-скъпо. "Като има оферта, да видим къде е договорът, колко струва, къде ще се разтоварва и всичко останало, а те искат служебният министър да подписва, за да се стовари всичко на главата на Радев", допълни Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ посочи, че този път искрено се надява изборите да протекат по честен начин, а не както беше, по думите му, по времето на Рашков.

Banner 468 x 60 px