Ангел Стоев получи печата на областна управа Пловдив

Новият областен Ангел Стоев получи печата от Йордан Иванов, на когото лично той го бе предал преди 7 месеца след  управлението си при предишния служебен кабинет.

"Не изневерих на себе си. Съкратихме 15% от служителите, направиме електронно обслужване и вдигнахме заплатите. Искам да благодаря на всички за перфектната работа. Свършихме много, но има и още много, което трябва да се направи.

 Не оставих нито едно незаконосъобразно решение на ОбС да мине. Не върнах нито един гражданиен, които е поискал среща с мен.

Пожелавам на г-н Ангел Стоев успешна работа в предстоящоте на 2 октомври избори. И вярвам, че ще минат по перфектен начин, както бе през последните два пъти", заяви Йордан Иванов.

"Благодаря на всички служители, които са работили през последните 7 месеца в тежки условия. Нашата основна задача е да проведем честни избори и се надявам след тях да имаме стабилно управление, тъй като предходното успя да изкара само 7 месеца.

Професионализъм, прозрачност, почтеност! Това е мотото, с което ще работим в следващите месеца", заяви от своя страна Стоев.

Зам.- кметът Величко Родопски подари картина на Пловдив на Ангел Стоев.

 

Banner 468 x 60 px