Костадин Костадинов: Първи сме, крият данни

Това, което се показва, са официалните данни от социологическите проучвания. Ние разполагаме с неофициални данни от същите агенции, които показват, че ПП ”Възраждане” е първа политическа сила с 21%.

Едните се публикуват, а другите не се, защото това, че ”Възраждане” е първа политическа сила ще предизвика една тиха революция в страната. Може и да не е толкова тиха, а доста шумна.

Това каза председателят на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов по Евроком. "Към последните няколко месеца заради събитията в Украйна и войната, която се води там, много политически маски паднаха, горе-долу началото на войната се падна с освобождаването от ограниченията заради т. нар. пандемия и този психо тормоз, който ни беше наложен през последните две години.

В един момент паднаха физически маски, както и виртуалните, които са налагани в българското общество. Многократно по медиите са представяни конкретни лица като герои, спасители, месии, като най-големите и истински мъже, а се вижда, че са едни обикновени мижитурки, без извинение. Това доведе до демаскиране на българския политически елит", каза той.

Banner 468 x 60 px