Бойко Борисов от Кръстова гора: Радев докара България до абсолютно безвремие, няма пилот в самолета

Щастлив съм, че в днешния празничен ден с десетки миряни си пожелахме здраве и бяхме благословени от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай, който ръководи празничните богослужения за Кръстовден. Кръстова гора е свещено място за вярващите хора, това е българският Атон! Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си на Кръстова гора навръх Кръстовден.

"Миналата година започна строителството на новото крило към манастира „Света троица“, за което правителството на ГЕРБ отпусна 300 000 лева. Сегашният кабинет спря пътя до Молдовския манастир. Няма нито един заделен лев в актуализацията на бюджета за пътища, за религиозен или културен туризъм… 

На този светъл християнски празник научихме за умишлено прикриване на убийство на български лейтенант от страна на държавата. Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за твърденията си, че сме подслушвали и яли хора. Всичко това е лъжа! 

Румен Радев докара България до абсолютно безвремие, страната ни се превърна в царство на хаоса. В ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната, за разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята. Това означава, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва заради липсата на пилот в самолета", обяви Борисов.

Media

Banner 468 x 60 px