Destiny

Манол Генов, водач на листата на „БСП за България“ за 17 МИР: Имаме аргументи само за мобилизация и оптимизъм

Регистрирахме листата на „БСП за България“ в 17 МИР за вота на 11 юли 2021 година с ясни аргументи за мобилизация и оптимизъм. Това важи изцяло за предизборната кампания и в Пловдив област, но и за левицата в цялата страна, заяви Манол Генов, водач на листата.

Областната ни организация премина през процедурата на номиниране и подредба на номинациите за кандидати за народни представители и листата ни е одобрена от всички общински структури на БСП. Ние сме показали, че можем да водим и кампания за преференциален вот, така че оттук- насетне всеки кандидат трябва да бъде максимално мобилизиран и да се бори за гласа на всеки избирател. Затова не разбирам онези партии, които предварително забраняват на кандидатите си за участват в кампания с преференции, а настояват да има изцяло мажоритарни избори.

За по-малко от месец с мандата на служебното правителство на президента Румен Радев всички ние имаме усещането, че започваме да си връщаме държавата, коментира още водачът на БСП листата в 17 МИР. Действията на правителството и на министрите, всеки в ресора си, срещат впечатляваща обществена подкрепа, включително и открита такава от политически лидери от целия спектър, разбира се, без ПП ГЕРБ. Хората го знаеха и преди, но сега всеки ден виждат чуват и виждат данни за системните безобразия, които ни донесе три мандата управление на Бойко Борисов и задкулисието, закачено за него . Сега ГЕРБ си тръгва окончателно, но злоупотребите на управлението му тепърва ще се разплитат. А всеки опит БСП да бъде пришита като част от досегашното статукво е отричане на политическата реалност. Вярвам, че левицата ще се представи достойно на 11 юли, защото вярвам в разумният избор на хората.

Banner 468 x 60 px