Иван Тотев регистрира листатата на ГЕРБ с нови лица и даде заявка за поне 4 мандата

Лидерът на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев регистрира листата в 16 МИР за изборите на 11 юли. Водач е Бойко Борисов, втори е Тотев, а трети е Радомир Чолаков.

"Листата е по- различна от изборите на 4 април. 40% от нея е подменена. Искам да благодаря на Спас Гърневски и на Вежди рашидов, че отстъпиха път на младите.

Новите лица са председателят на младежката организация Пенчо Малинов, който е 4-ти, пети Стефан Шилев, един от най- успешните ни районни кметове Костадин Димитров е 6- ти, а Иван Стоянов 7-ми. Зам.- директорът на РЗИ д-р Аргир Аргиров, който изиграважна роля в справянето на Пловдив с пандемията е 8- ми. Едно от емблематичните лица на СДС Илко Семерджиев е 10- ти. С тази листа искаме да покажем, че сме си взели поука и със сигурност ще гоним поне 4 мандата. Хората показаха, че искат нещо по- различно, затова и направихме тези промени. Цялата ни листа е от хора свързани с Пловдив", заяви Тотев.

"За мен е чест да съм в листата на ГЕРБ. Гласува ми се голямо доверие. Работя в сверата на икономиката и маркетинга", каза Пенчо Малинов.

"По никакъв начин не се срамувам, че съм от ГЕРБ. Важното е, че излизаме с лицата си, за да подкрепим партията и да покажем какво правим в районите си", каза кметът на "Източен" Иван Стоянов.

"Аз от началото на създаването на партията. Минал съм през всичките нива и няма как да не участвам в подкрепата на партията за изборите", каза от своя страна кметът на "Тракия" Костадин Димитров.

Banner 468 x 60 px