Destiny

Слави Трифонов с горещ коментар за предложените от Борисов конституционни промени

Днешният ход на Бойко Борисов е като да играеш шах с каратист – ти местиш фигурите, а той рита дъската. Всъщност и на децата е ясно, че Бойко Борисов се е вкопчил във властта като удавник за сламка и прави всичко възможно, за да организира той следващите избори. Каквито и да са те. Това заяви лидерът на "Има такава държава" и тв водещ Слави Трифонов за предложенията на премиера Бойко Борисов от по-рано днес.

"А истината е следната:

- за прилагането на решенията от провелия се референдум през 2016 година не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание.

- за спирането на корупцията и налагането на почтеност и справедливост в съдебната система не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание.

- за ограничаването на правата на главния прокурор не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание.

- а ако е необходимо Велико Народно Събрание, не бива да го свиква министър-председател и правителство, и парламент, които тотално са загубили народното доверие", изброи Трифонов.

"Така че изводът е прост и ясен: - оставка на това правителство, служебно правителство и предсрочни избори!", категоричен е лидерът на "Има такава държава".

Banner 468 x 60 px