Коалиция “Съединени за Пловдив” издигна кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив.

7 партии подписаха коалиционно споразумение за общо явяване на местните избори на 29 октомври -“Кауза България”, ВМРО-БНД, ЗНС “Александър Стамболийски”, Партия на зелените, “Воля”, “Атака” и “Новите лидери”.
Тържествената церемония се състоя в зала “Съединение” на Историческия музей в Пловдив.

“Това е безпрецедентно събитие. Местни формации правим коалиция, за да се противооставин на НЕкоалицията. Не може съдбата на нашия град да се решава далече от Пловдив. Затова решихме да направим тази коалиция само от местни партии”. Това каза лидерът на “Кауза България” Георги Титюков.

banner

“След месеци на преговори и разговори стигнахме до този ден. В хода на тези разговори успяхме да намерим още по- добри решения за развитието на нашия град. Славчо Атанасов не приема заповеди от София.
С тази коалиция искаме да покажем на пловдивчани, че ние сме можещи хораа и можем да развием нашия град. Това пък каза лидерът на ВМРО- БНД Владимир Кисьов.

“Няма как да позволим сглобката да прегърне Пловдив. За мен всеки един кандидат трябва да е смирен. Затова ние смирени успяхме да се обединим и да направим тази коалиция. Славчо Атанасов тръгна пред Южен, премина през Тракия, през голяма Община и се върна в апартамента си в Тракия. И там можете да го намерите, а не в хотела му или в строежа му”. Това пък каза Георги Колев, председател на ЗС Александър Стамболийски.

“Ще оправдаем доверието на пловдивчани. Пловдив има потенциал за развитие и нашата основна цел е всички пловдивчани да се гордеят, че живеят в този град”, каза от своя страна Лилия Недева от “Зелените”.

“Всички ние сме били мамени и лъгани от т. нар. големи партии, затова тази наша коалиция от местни партии е важна, за да направим мнозинство в общинския съвет. Пожелавам успех на Славчо Атанасов и всички наши кандидати за районни кметова и общински съветници”, добави Димитър Керин, председател на Атака в Пловдив.

“Няма да скрия моето голямо вълнение. Най- после местните партии успяха да се обединят, да си подадем ръце за развитието на Пловдив. Ще имаме много сериозни опоненти. Изправяме се срещу партии, които контролират държавата. Това съм го изпитвал. Бях сам. Сега зад мен са партии с много сериозни фигури.
Любимият ни град е на кръстопът- дали да продължи разрухата от статуквото или да тръгне по нов път. Не може повече да ни управляват кметове, които се крият. Необходм е човек с опит, а не някой аватар. Искаме да върнем нормалността в Пловдив. Да изправим на крака нашия любим град”, каза емоционално кандидатът за кмет на “Съединени за Пловдив” Славчо Атанасов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!