Destiny

Иван Тотев се срещна с ръководствата на ГЕРБ в „Тракия” и „Източен”

Структурите на ГЕРБ в районите „Тракия” и „Източен” са в много добра форма; работят, съобразявайки се с условията на пандемия с COVID-19 и при спазване на всички препоръчани от компетентните органи противоепидемични мерки. Това стана ясно по време на среща на областния координатор на Пловдив инж. Иван Тотев с районните ръководства. 

„ГЕРБ е най-стабилната политическа сила в града под тепетата. На последните местни избори отново потвърдихме отличните резултати, които пловдивската структура традиционно постига – имаме най-голямата група в Общинския съвет, кмет на общината и кметове на всичките шест района. Това ни дава повод за самочувствие, но и ни задължава да работим още по-упорито и да постигаме нови успехи”, подчерта областният координатор на ГЕРБ в Пловдив-град инж. Иван Тотев.

От своя страна ръководителите на ГЕРБ и кметове на районите „Тракия” и „Източен” Костадин Димитров и Иван Стоянов увериха, че  местните организации са мобилизирани и привличат с идеите и политиките си нови членове и симпатизанти. 

Banner 468 x 60 px