Хебър и Локомотив (Пловдив) ще премерят сили един срещу друг в среща от седмия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик е от 21:15 ч. и ще бъде ръководен от Валентин Железов.

“Черно-белите” са един от двата отбора в елита, които все още нямат загуба от началото на сезона. Тимът на Александър Томаш стартира кампанията с равенство срещу градския съперник Ботев (1:1), след което записа пет последователни победи. Локо има 16 точки в актива си и дели първото място с Черно море.

Хебър е една от приятните изненади през този сезон. Футболистите на Любослав Пенев показват съвсем различно лице спрямо миналата година и имат само една загуба в шестте си шампионатни мача, дошла при гостуването на “Тича”.

banner

У дома пазарджиклии постигнаха две минимални победи с по 1:0 срещу Берое и Ботев (Пловдив), а още в първия кръг взеха точка и от ЦСКА – София. “Зелените” имат 11 пункта, които им отреждат четвъртата позиция във временното класиране.

През седмицата Локомотив (Пд) се раздели със защитника Матеус да Силва, който до момента взе участие във всичките срещи на “смърфовете” през настоящата кампания. Бранителят премина в азербайджанския гранд Карабах. Пловдивчани бързо могат да се сдобият с негов заместник, тъй като към отбора се присъедини десният защитник Оливер Камдем, който ще изкара пробен период при “черно-белите”.

Двамата треньори нямат проблеми с контузени или наказани футболисти и ще заложат на най-доброто в търсене на трите точки. През миналия сезон Локо постигна два успеха над днешния си съперник.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!