Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има преди обяд над източните, а след обяд над планинските райони, но само на отделни места ще превали краткотрайно. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 31° и 36°, в Пловдив – около 36°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с по-значителни увеличения на облачността преди обяд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат: 28°-30°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра – около 17°.

banner

Атмосферното налягане е и ще се задържи близко до средното за месеца, съобщи НИМХ, цитирано от БТА.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!