Радостин Кишишев е новият оперативен мениджър на “жълто-черните” и ще отговаря за административната и оперативна дейност на клуба. Той ще работи в тясно сътрудничество с Главния изпълнителен директор, Алексей Киричек, и Спортния директор, Артур Платек, по ключови управленчески въпроси.

Кишишев има 88 мача за националния отбор на България, представяйки страната на Европейското първенство през 1996 г. и Световното първенство по футбол през 1998 г.

В ранните си години Кишишев започва своята кариера като юноша на Черноморец, преминава през клубове като Нефтохимик, Бурсаспор, Литекс, Чарлтън, Лийдс, Лестър, Брайтън, след което се завръща в Черноморец (Бургас). Между 2012 и 2014 г. е спортен директор на “акулите”. След това демонстрира качествата си като треньор в клубовете Верея, ПФК Бургас, Нефтохимик и Черноморец 1919.

banner

Клубът използва възможността да отдаде заслуженото уважение към Асен Караславов, който завършва своята роля като прокурист на клуба. Изразяваме своята благодарност за приноса му през времето прекарано в клуба и пожелаваме на г-н Караславов успех в бъдещата му работа.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!