Женски бой на крайбрежната алея на Приморско заради победителя от първия сезон на “Биг Брадър” Здравко е най-коментираната тема в градчето.

За грозната случка разказа потърпевшата-словачката Божена, която от 2-3 години живее в Приморско и се занимава с туристически бизнес. Покрай работата си се запознава със Здравко и двама стават интимни. Връзката не остава тайна за съпругата Христина, от която гларусът, който скоро ще стане на 50 години, има три деца. Тя също е позната на зрителите от шоуто, в което се появи за първи път бременна, за да съобщи новината за чаканото бебе.

Инцидентът става преди четири дни, а за него разказва любовницата Божена. “Снощи бях брутално нападната на алеята в Приморско от жена от ревност. Разминах се с доста количество изскубана коса, заплахи за живота, обиди от всякакъв род, но изпитах огромен страх за живота си в един момент.

banner

Когато чуеш: “Божена, можеш ли да плуваш?” и усещаш как някой те дърпа за косата в скалите и иска да те хвърли едва ли не в морето…Няма да навлизам в детайли повече и няма да издавам имена. Това е единствен коментар, който ще каза за случката”, обяснява чужденката, която е дала показания в полицията.

Hotnews.bg разбра, че Христина също е дала показания. Телефонът на Божена е бил хвърлен в морето и тя общува основно през социалните мрежи. Там обаче се чудят защо Христина не е набила шавливия си съпруг, който е виновен за любовния триъгълник.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!