Всяко риалити шоу може да си мечтае за участник като мен. Аз съм перфектният играч – или много ме обичат, или искат да ме обесят, отвърна провокативния артист Иво Димчев, който скоро бе един от победителите в кулинарното риалити „Черешката на тортата“ на въпроса дали би участвал отново в подобно предаване, пише България Днес.

За мен скучното е най-интересно, защото тогава ме хващат лудите и започвам да се забавлявам или да тормозя леко другите. Попаднах на много учтиви и интелигентни играчи, които имаха сериозно самообладание. Аз не съм от най-възпитаните и имам нулев самоконтрол. Но пък съм културтрегерка и ми е простено, уточнява хореографът затова дали му е било любопитно или отегчително в шоуто.

Преди месец Димчев решава да снима видео за своя песен, незнайно коя. Просто се надявах, че клипът с визуалния си материал ще е подходящ все за някоя от песните ми. Пробвах над 10 и нито една не ми се стори подходяща. Затова реших да направя парче специално за този клип, и написах SHOT. След Ковид, Баница, Шкембе, Водка и Феромони, беше време и на песен за всички добри фотографи, споделя още Иво.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!