Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш ще пази в първия мач от плейофите. В понеделник (15 май) от 20:15 часа “смърфовете” гостуват на Лудогорец. Припомняме, че хърватският страж счупи пръст при победата с 1:0 над Левски в последния кръг от редовния сезон. Хоркаш е с фрактура на кутрето на лявата ръка.

Той бе заменен принудително от Илко Пиргов в 74-ата минута на двубоя със “сините” на “Лаута”. Вратарят обаче е бил категоричен пред спортно-техническия щаб, че иска да пази в срещата в Разград. Очаква се пръстът му да бъде шиниран и Хоркаш да излезе на обезболяващи, твърди “Тема Спорт”.

В лагера на “черно-белите” са говорили с вратаря, че няма смисъл да се рискува здравето му, но хърватинът е бил категоричен, че ще застане под рамката.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!