Екшън на кръстовище в Пловдив. Група мъже, облечени в черно, нападна друга група с бухалки.

Свадата започнала още пред затвора в Пловдив, където двете групи били на посещение на свои близки. Там възниква конфликт, чиято предистория започва още през ноември миналата година. Това обясни началникът на Трето РПУ- Пловдив гл.инсп. Велин Костов. “Свада между дете групи се е случила през ноември м.г. в град Сливница. На 18 февруари двете групи отново се срещат пред пловдивския затвор. Там последва свада между тях. Служители подават сигнал до 1 РПУ”, поясни инскетор Костов.

Общо 9 лица са установени като съпричастни до момента. 4 от тях са с неустановено местонахождение и са задържани за 24 ч. А други 5 са обявени за общодържавно издирване.

banner

Някои от тях са криминално проявени, други с осъдителни присъди.

По случая е образувано досъдебно производство.

Гл. инсп. Костов посочи още, че в Областната дирекция на МВР в Пловдив е създадена организация, с която се следят публикациите онлайн.nova.tv

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!