Destiny

Концерт под надслов „Изборът е ТВОЙ – живей, мечтай, обичай!”

Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център - Пловдив, организират на 10.10.2019 г. традиционния годишен концерт. Той е посветен на Международния ден за борба с наркотиците – 26-ти юни, но на посочената дата концертът беше отменен поради лошите климатични условия.

Участие утре ще вземат фолклорни формации от град Пловдив и областта под надслов: „Изборът е ТВОЙ – живей, мечтай, обичай!” в кампанията на общинската структура: „Не прави днес това, за което ще съжаляваш утре!”. 

          За сформиране на музикално - артистичната програма съдейства Димитър Михов от „Ясмина“, която ще се представи на сцената на Военен клуб - Пловдив от 17:00 до 21:00 часа.         

Със своето участие, изпълнителите ще заявят съпричастност в борбата с наркотичните и Психоактивни вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”.

          Предвиденото мероприятие има за цел да покаже една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на хора от различни възрастови групи, чрез ангажираност с изкуство и творчество в областта на музиката и танците.

         

         

 

Banner 468 x 60 px