Десислава Трифонова, бивш шеф на Агенцията за чуждестранни инвестиции, завижда, че по време на ПП е дошъл огромен инвеститор. А по нейно време такъв нямаше. Затова ГЕРБ претопля стара куха тема, която не съществува. Венко Сабрутев от “Продължаваме Промяната” за “Твоят ден”.

“Опорките им за меморандума с Gemcorp се оказаха тотална лъжа. Той вече е прекратен. Темата не интересува обществото. Защо не си говорим за държавния бюджет? От това произтича невдигането на доходите през следващата година. Защо се подменя дневният ред на обществото и се издевателства над Изборния кодекс? Обществото се надигна и сега се повдигат други теми”, смята той.

По думите му ПП е предложила “Лукойл” вместо да изнася печалбите си в Швейцария, да плаща данъци у нас. “Чрез допълнително събраните средства ще направим мярка за компенсация на потребителите на горива. Така осигуряваме най-ниска цена в цяла Европа. “Лукойл” не могат да поставят условия, трябва да се съобразяват с българското законодателство. Служебният кабинет показва лобизъм, с намерението за нарушаване на дерогацията, така ще бъдем Троянския кон в ЕС”, подчерта Сабрутев.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!