Държавна агенция „Национална сигурност” е започнала проверка по повод разпространената информация, че товарният автомобил, предизвикал експлозия на Кримския мост на 8 октомври, е преминал през територията на страната ни.

Проверката е започнала незабавно след оповестяването на информацията, по разпореждане на служебния министър-председател Гълъб Донев.

За извършваната проверка е уведомена и прокуратурата на Република България.

banner

По-рано днес стана ясно, че служебното правителство извършва проверки и е изискало информация от службите по темата с камиона, който се взриви на Кримския мост. Това съобщи говорителят на кабинета Антон Кутев.

Правителството е изискало информация от службите по казуса с камиона, избухнал на Кримския мост

Вчера председателят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин заяви, че е установен маршрута на камиона – България, Грузия, Армения, Северна Осетия, Краснодарския район.

Русия обвини украинските спецслужби за взрива на моста в Крим, Владимир Путин свиква Съветът по сигурността.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!