Започна разпъването на тръбите, с които ще се изгради бъдещата поливна система за тревното покритие на стадион „Христо Ботев“. Това съобщиха от фирмата, която изгражда терена на Колежа.

„Малко тръби има за разпъване на стадиона …малко. Ако има мераклии – да заповядат“, написаха от Green Moon на страницата си във Facebook. Вчера от компанията увериха, че ще се погрижат Колежа да има перфектен терен.

Поръчката е за „Инженеринг за реконструкция на тревното покритие, изграждане на автоматизирана поливна система, изграждане на помпена станция за захранване на поливната система, доставка на полиетиленови резервоари, възстановяване и оборудване на съществуващ сондаж с помпа и автоматика за пълнене на резервоарите на стадион „Христо Ботев“. В конкурса победи софийският консорциум ДЗЗД „Уни Грийн“, състоящ се от три компании –  УНИ 47 ООД, ГРИЙН ГЕЙМ ООД и ВИЕС Инженеринг ООД, след като останалите три фирми бяха отстранени от община Пловдив, тъй като офертите им не отговаряли на условията.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!