Destiny

Представят дигиталните технологии в строителната индустрия

На  24-ти март 2019 г., неделя, от 11:00 до 12:00 ч. в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив ще се проведе PropTech събитие с участието на д-р инж. Адриана Таскова. Тя ще представи кои са дигиталните технологии, които ще формират строителната индустрия, както и пряко свързаните с нея индустрии като: Real Estate Management, Property Management, Facility Management.  

Адриана завършва УАСГ със специалност “Строителство на сгради и съоръжения. Продължава образованието си в Южна Корея, където през 2014г. работи над доктурантура под ръководството на проф. Томас Канг от Сеулския Национален Университет, а в началото на 2015 г. работи за корейското проектантско бюро Changminwoo. От 2017г. насам проектира големи частни и обществени строителни обекти, в т.ч. съоръжения от третата метролиния на София.

Адриана е човекът, който създава стартапа 3Drawings, който представя решение чрез Augmented Reality за цялостния строителен процес.

PropTech събитието се организира от Strategy+ Business Lab – официален ексклузивен партньор на България на най-голямата международна PropTech мрежа FUTURE:PropTech, която е със седалище в Лондон. 

PropTech е второто от поредица от 5 отворени събития в София с фокус върху дигиталните технологии, които ще преобразят индустриите такива, каквито ги познаваме днес. 

Събитието в София е на 20/03 – сряда, от 18:15 до 19:30 ч в Networking Space Co-working, ул. Г.С.Раковски 25.

PropTech събитието е със свободен вход за ученици и студенти.

Участието е със задължителна предварителна регистрация поради ограничения брой места. Регистрация за събитието може да направите на страницата: https://prexcelarate.eu/proptech/

 

Banner 468 x 60 px