Destiny

Димитър Колев уважи коледното тържество на пенсионерски клуб „Отдих“ /снимки/

С много музика, песни и танци пенсионерски клуб „Отдих“ отбеляза Коледните и Новогодишни празници. Специални гости на тържеството бяха кметът на район „Западен“ Димитър Колев, заместникът му Георги Георгиев и директорът на Дирекция „Социална политика“ към община Пловдив Веселина Ботева.

„Благодаря ви, че за пореден път ни поканихте да празнуваме заедно с вас. Желая ви светла и щастлива Коледа и весела Нова година. Бъдете винаги усмихнати и позитивни, за да помагате на вашите деца и внуци, да помагате на всички нас, младите, с вашата мъдрост и житейски опит“, обърна се към всички Димитър Колев.

Той имаше честта да връчи сребърен медал и сертификат на ръководителя на групата за стари градски песни „Вяра, надежда и любов“ при клуба на пенсионера. Отличието е заради блестящото представяне на групата на европейския шампионат по фолклор „Еврофолк 2018“. П

редседателят на клуб „Отдих“ доктор Лилия Учкунова пък приветства всички и прочете специален поздравителен адрес от кмета на Пловдив инж. Иван Тотев. Тържеството продължи с много музикални изпълнения и танци, а накрая всички извиха дълго празнично хоро.

Banner 468 x 60 px