Destiny

Бъдете хора! Помогнете на Боян да пребори левкемията!

Животът е най-ценното нещо, което е създала Земята. А най-превъзходната длъжност на този свят е да бъдеш човек. Бъдете хора, дарете живот на Боян.

Още вчера PlovdivNews.bg Ви информира за стартирането на дарителска кампания за талантливия Боян Бонев, който има нужда от подкрепа, за да спечели една тежка битка.. битката с левкемията. 

 

Ето и цялата история на Боян до тук:

Аз съм Боян Бонев, на 22 години, от град Пловдив. Основното си образование завърших в СУ “Проф. Д-р. Асен Златаров”, град Първомай. От тогава и започнах да се увличам по програмирането. Продължих гимназиалния си етап на обучение в МГ “Акад. Кирил Попов”, град Пловдив, която завърших с отличие. По това време бях участник в редица състезания по информационни технологии, където завоювах множество престижни места. След това продължих своето висше образование в Англия, в The University of Birmingham. Бях един от малкото студенти със стаж в Англия по специалността след приключване на първата си година от обучението. Както първата, така и втората година завърших с First Class Honours. След това продължих образованието си като кандидатствах и съответно бях приет в IBM за моята година в индустрията. Една година по-късно ме приеха за летен стажант в CERN, в Женева, Швейцария. През юли месец, по време на стажа си, бях диагностициран с остра лимфобластна левкемия. Започнах лечение и след един месец се оказа, че трябва да се премине към трансплантация на костен мозък в чужбина. Тази процедура не е посилна финансово на моето семейство и Ви моля за вашето съдействие. Моето желание е да се излекувам и да продължа моето образование възможно най-скоро, за да мога да допринеса за развитието на света като работя в сферата на машинното обучение (machine learning) и в частност конволюционните невронни мрежи (convolutional neural networks). Те се занимават с изследвнето на интересни модели върху изображения, като например B- и T- клетки при левкимията, което би помогнало за по-лесното диагностициране на хора в моето състоятние.

 

 

Можете да се включите в дарителската кампания в подкрепа на Боян по два начина:

Чрез посочения по-надолу линк, който предоставя дарителските средства в британска лира: https://www.justgiving.com/crowdfunding/fundboyan, или директно от клон на избрана от вас банка като използвате следната информация:

 

1. Банка: Банка ДСК - ЕАД

2. Име: БОЯН ИВАНОВ БОНЕВ

3. Валута: EUR

4. IBAN: BG61STSA93000025577504

5. BIC: STSABGSF

П.С. Валутата може да бъде и в български лева

Banner 468 x 60 px