Destiny

Пловдив се обедини за да помогне на малкия Станислав

Снощи, 13.06. 2018 година се състоя събитието „Заедно за малкия Станислав”  в помощ на благородната инициатива за събиране на средства за лечението на Станислав Чонев.

Събитието се проведе пред бар CraftЪ  на улица “Абаджийска” и бе придружено от благотворителен базар, в който участие взеха „Зелена работилница”, AVON, Brave New Hair, Friends Fun Wine, „Българска роза за теб“, Анелия Чобанова с ръчно изработени бижута.

Към инициативата се включиха писателите Светлина Трифонова, Любел Дяков и Николай Пеев. Fotobox България, заедно със рицарите от „Кралството на седемте хълма” предоставиха възможност на гостите на събитието да се снимат и да получат снимките си на момента.

В 19:30 часа стартира музикалната програма. Тя беше открита от фолклорен ансамбъл „Тракийска младост“ и фолклорен танцов състав „Хоп-троп“ с вокална група „Тракийка“. След тях на сцената се изявиха изпълнителите Мирослава Тодорова, Лидия Ганева, Аглея Канева, Le’Push, Пепа Драгоева и Богдан Ганев, Стефани Илиева, Иван Андонов и DJ Димитър Павлов.

В резолтат на усилията на всички участници и всички, които посетиха събитието се събра сумата от 12 495,65 лева. Тази сума почти допълва сумата необходима за операцията на невръстния Станислав. Кампанията ще продължи, тъй като той ще се нуждае и от следоперативно лечение.

Искаме искрено да благодарим на всички, които се включиха в събитието. Показахме, че заедно можем много.

 

Banner 468 x 60 px