Destiny

От Пловдив тръгна първият в България "Поход за Семейството"

бнр бнр

Стотици пловдивчани и граждани от Пазарджик, Асеновград, Брацигово и други близки населени места на различна възраст се включиха в първия по рода си в България национален „Поход за Семейството“.

Облечени в розови и сини фланелки, с балони и плакати в ръце с надпис „Здраво семейство = на здраво общество“, „Не на джендър идеологията в училище“, „Всяко дете се нуждае от майка и баща“ и „Само християнските ценности ще спасят Европа от саморазрушение“, те преминаха спокойно през Главната улица.

За да заявят, че семейството е най-ценната инвестиция и се противопоставят на опитите за посегателство върху децата чрез въвеждането на джендър-политики, в похода се включиха цели семейства с малките си и пораснали деца, както и младоженци със сватбени одежди.

Шествието спря пред Централна поща, където бе прочетена декларация, призоваваща управляващите на всички нива да приемат политики и въведат мерки за укрепване и насърчаване на брака и семейството с цел излизане от демографската криза. Настоява се още политиците да се противопоставят на опитите за редефиниране на традиционните семейни ценности.

Декларацията ще бъде внесена в Народното събрание. Инициативата е част от националния „Поход за Семейството“, който се осъществява днес в няколко големи града в страната в защита и за утвърждаване в нашето общество на брака между мъж и жена и на традиционното българско семействo.бнр

Banner 468 x 60 px