Destiny

СНИМКИ: Уникален майски концерт в „Западен“

Район „Западен“ отбеляза майските празници с грандиозен концерт в парка „Ружа“. Събитието се провежда за пета поредна година и е под патронажа на кмета на района Димитър Колев. В концерта взеха участие всички творчески колективи от яслите, детските градини, училищата, читалищата и пенсионерските клубове в „Западен“.

„Благодаря ви, че сте тук с нас и за пореден път заедно превърнахме този концерт в един истински празник за района. Желая на всички, свързани по един или друг начин с просветата, да бъдат здрави и силни, нека жаждата за знания и стремежът към покоряването на нови върхове никога не ви напуска“, обърна се към присъстващите Димитър Колев.

В хода на концерта той награди с грамоти 25 учители, които са се отличили през годината в „Западен“. В продължение на повече от три часа зрителите имаха възможност да се насладят на уникални изпълнения на малки и големи, а разнообразната музикална програма внесе много празнично настроение у зрителите. Накрая концертът завърши с хоро, което всички извиха в парка „Ружа" под звуците на гайди.

Banner 468 x 60 px