Destiny

Подновяват работата по Асеновградско шосе на 15 март

Среща в областна управа за реконструкцията на Асеновградско шосе, предаде репортер на PlovdivNews.

На нея участваха шефът на АПИ Дончо Атанасов, областният управител Здравко Димитров, шефът на пътно управление Пловдив Петър Петров и представител на фирмата изпълнител.

"В момента не се работи по Асеновградско шосе, тъй като има заповед до 15 март да не се извършват ремонтни дейности по републиканската пътна мрежа. Ако обаче видим, че времето позволява, ще издам заповед по този обект да се започне работа по- рано. 

Вече са готови регистрите на имотите, които се намират около кръговите и влизат в процедурата за отчуждаване, До 2 седмици трябва да имаме точност за тези процедури и дали ще може самите общини да платят имотите на собствениците. Направили сме всичко възможно тези имоти да са по- малко. През периода, в който не се работеше сме работили усилено по локалите, тъй като тях трябва да свържем с множеството търговски обекти и складови бази", каза Атанасов пред медиите.

Той каза още, че се подготвя процедура за кръговото на караулката. С това кръговите на Асеновградско шосе стават общо 5.

 

 

 

 

Banner 468 x 60 px